Защитникът на Зенит Александър Анюков вече е част от треньорския

...
Защитникът на Зенит Александър Анюков вече е част от треньорския
Коментари Харесай

Легендата Анюков влезе в щаба на Семак

Защитникът на Зенит Александър Анюков към този момент е част от треньорския щаб на отбора. 36-годишният някогашен съветски национал ще оказва помощ на Сергей Семак, като към този момент подписа контракт за 1 година.

" Назначението на Анюков е и негово предпочитание, и такова на клуба. За нас беше значимо да го задържим в системата на Зенит. От една страна той има голям опит и ще е потребен с работата си, а от друга - по този начин осигуряваме последователност сред поколенията. Сигурен съм, че Александър ще се трансформира в прелестен експерт ", съобщи генералният шеф на питерци Александър Медведев.

" Дали планираме бенефис на Анюков? Със сигурнот ще има подобен мач, само че кой тъкмо - зависи от Семак. Аз имам вяра, че Александър ще има благоприятни условия да се появи на терена през новия сезон ", добави Медведев.

Анюков е последният останал настоящ футболист от славното потомство на Зенит, включващо Андрей Аршавин, Игор Денисов и Александър Кержаков. Той играе за гранда от Санкт Петербург от 2005 година, като завоюва 5 трофеи на Русия, 2 национални купи и 4 суперкупи. Освен това, Анюков подвигна Купата на УЕФА и Суперкупата на Европа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР