Защитникът на Зенит Александър Анюков иска да напусне тима. Той

...
Защитникът на Зенит Александър Анюков иска да напусне тима. Той
Коментари Харесай

Зенит пред раздяла с една от легендите си

Защитникът на Зенит Александър Анюков желае да напусне отбора. Той има контракт до края на сезона, само че се надява да бъде освободен още през януари и да се върне в Криля Советов, откъдето започва кариерата си. Според съветските медии, двата клуба към този момент са влезнали в контакт и е доста евентуално да се стигне до съглашение. Зенит сигурно ще постави алегорична цена на десния бек поради напредналата му възраст (35 г.) и заслугите му за клуба.

" Анюков игра малко през есента. Логично е да има предпочитание да си тръгне. Той желае да е на терена, а в случай че не играе постоянно, няма по какъв начин да е в добра форма. Говорим за първокласен футболист, към който интерес ще проявят много тимове ", разяснява координаторът на Зенит Владислав Радимов.

Бившият съветски национал беше част от Криля Советов сред 2000 и 2005 година, а по-късно подписа със Зенит и се трансформира в една от легендите на питерци. Той е последният останал в отбора от златното потомство на Андрей Аршавин, Александър Кержаков и Вячеслав Малафеев.

Дори и да не се стигне до трансфер през зимата, Анюков сигурно ще се върне в Самара след края на сезона. Неотдавна в свое изявление бранителят показа, че би се радвал да работи под управлението на Андрей Тихонов, с който бяха съотборници.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР