Защитникът на Ювентус Матайс Де Лихт говори за нападателите и

...
Защитникът на Ювентус Матайс Де Лихт говори за нападателите и
Коментари Харесай

Де Лихт: Благодарение на гола ми срещу Торино съм футболистът, който съм в момента

Защитникът на Ювентус Матайс Де Лихт приказва за нападателите и тимовете в Калчото, за битката с Лацио и Интер за Скудетото и за спомените си от есенното градско дерби против Торино.

“Чувствам се доста по-добре физически, само че душевен съм в доста по-добро положение, а това е основно, с цел да може нещата да вървят добре. Тук в Серия “А” има доста разнообразни и готови нападатели. Например Ромелу Лукаку, който е доста мощен и бърз, само че също и Чиро Имобиле, който пък е много добър с тил към вратата. Всеки тим разполага с чудесни нападатели, които са разнообразни един от различен, а всеки мач е доста сложен. Летвата е доста висока. Опитвам се да ги уча деликатно преди всеки мач, с цел да съм квалифициран за всякакво развиване на дуелите.
De Ligt: "....not just to me but to the whole team. Thanks to that goal I improved a lot and I became the player I am now. I think it's a game very special, the derby of Turin. Both Juventus and Torino want to win, it will be a difficult game there is no doubt. "
— Juventus News - Juvefc.com (@juvefcdotcom) July 2, 2020 Лацио и Интер към момента са в битката за купата. “Нерадзурите” са огромен тим и изостават единствено с няколко точки. Ние би трябвало да сме доста деликатни с тези тимове, към момента ни остават девет мача и всеки един от тях ще е край отсам до 38-ия кръг. Не бива да намаляме темпото в този момент. Мачът с Торино е специфичен. И двата тима желаят да победят поради града и почитателите си. Трябва да дадем най-хубавото от себе си, най-много в отбрана, и да не им даваме шансове за гол. Разбира се, че първото дерби е хубав спомен за мен, тъй като означих първото си попадение за “бианконерите”. Също по този начин то ни обезпечи доста значима победа. Не беше елементарен интервал за мен, отнесох много рецензии и бях напрегнат. Този гол повдигна духа ми и направи мен и съотборниците ми щастливи. Благодарение на този гол аз станах футболистът, който съм в момента”, съобщи Де Лихт пред “Скай Спорт Италия”. Серия А 30 кръг, събота 4 юли  Ювентус 18:15предстои  Торино
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР