Защитникът на Ювентус Матайс де Лихт е основен приоритет в

...
Защитникът на Ювентус Матайс де Лихт е основен приоритет в
Коментари Харесай

Матайс де Лихт става основна трансферна цел за Челси

Защитникът на Ювентус Матайс де Лихт е главен приоритет в селекцията на за лятото. Лондончани сигурно ще пазарят бранители след края на сезона, защото цели трима основни играчи са с изтичащи контракти и за момента отхвърлят да преподпишат -, и. Затова Томас Тухел към този момент се оглежда за техни заместници, а 22-годишния нидерландец е преди всичко в листата му, твърди " Ла Република ".

Доскоро предпочитаната трансферна цел на Челси бе Жул Кунде от Севиля, само че двата клуба по този начин и не се схванаха и французинът остана на " Рамон Санчес Писхуан ". Тухел към момента следи този футболист, само че към този момент е по-склонен да пренасочи напъните си към Де Лихт, чийто качества също доста харесва.

Привличането на нидерландеца обаче също няма да е изключително лесна задача. Наскоро от Ювентус го оповестиха за непродаваем. Въпреки това се счита, че в случай че Челси предложи задоволително висока оферта, това може и да промени мнението на торинци. Англичаните обаче би трябвало да подготвят не по-малко от 65 милиона евро.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР