Защитникът на Ювентус Даниеле Ругани ще бъде пуснат на пазара

...
Защитникът на Ювентус Даниеле Ругани ще бъде пуснат на пазара
Коментари Харесай

Юве пуска Ругани на пазара

Защитникът на Ювентус Даниеле Ругани ще бъде пуснат на пазара през лятото, твърди " Калчомеркато ". Футболистът не е първи избор на треньора Маурицио Сари и от клуба към този момент са му споделили да се оглежда за други варианти за продължение на кариерата си. Много е евентуално той да бъде употребен и като разменна монета за привличане на различен състезател при " бианконерите ". Друга причина за възможната продажба на Ругани е, че в Юве имат потребност от попълване на касата със свежи средства.

Ругани бе спрагян за продажба и през последните два трансферни прозореца, само че до трансфер тогава не се стигна. Той даже си бе стегнал багажа през предишното лято, само че тогава пристигна тежката травма на Джорджо Киелини и от треньорския щаб взеха решение да го задържат. През януари имаше нова алтернатива да си тръгне, само че тогава пък Демирал се контузи и още веднъж всичко пропадна.

Сега обаче наподобява към този момент моментът за неговата продажба към този момент е назрял. Цената на Ругани е към 25 милиона евро, която не е чак толкоз стряскаща за възможните купувачи. По-голям проблем може да се окаже заплатата на играча, която е 3,5 милиона евро на сезон. Смята се, че интерес към централния защитник има от Арсенал, Наполи, Рома и Зенит.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР