Защитникът на Витоша (Бистрица) Румен Гьонов е уверен, че отборът

...
Защитникът на Витоша (Бистрица) Румен Гьонов е уверен, че отборът
Коментари Харесай

Титуляр от Витоша: През пролетта сме по-силни

Защитникът на Витоша (Бистрица) Румен Гьонов е убеден, че тимът има сили да се пребори за оцеляването си в елита на България.

Гьонов, който е един от играчите в селекцията на Костадин Ангелов, които изминаха пътя от аматьорския футбол до Първа лига, има 24 мача като закрепостен титуляр през акцията.

"Това е първият ми сезон в елита и възприятието в действителност е неповторимо. Развитие има както в мен, по този начин и в целия тим. Започнахме от аматьорските групи, а в този момент сме в Първа лига. Това приказва красноречиво. Трудно е, несъмнено, само че всички имаме вяра, че можем да се спасим. Ще дадем най-хубавото от себе си в оставащите срещи, с цел да се случи това ", окуражен е 25-годишният защитник.

Роденият в Сапарева баня състезател счита, че неналичието на опит е в основата на дребния точков актив, който отборът има. В постоянния сезон "бистришките тигри " останаха без победа и с 8 ремита и 18 загуби заемат последното място в класирането.

"На моменти и шансът не бе на наша страна, само че ни липсва най-много опитът. Заради това и загубихме толкоз значими точки. Хубавото обаче е, че в течение на шампионата натрупахме самочувствие и в последните мачове се видя добре, че можем да се противопоставим на останалите тимове. През пролетта играем по-силно, което сигурно ще окаже въздействие в плейофната фаза и на баражите по-късно ", убеден е Гьонов./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР