Защитникът на Уест Хем и мароканския национален отбор Найеф Агерд

...
Защитникът на Уест Хем и мароканския национален отбор Найеф Агерд
Коментари Харесай

Защитник на Уест Хем е близо до завръщане в игра след претърпяна операция

Защитникът на Уест Хем и мароканския народен тим Найеф Агерд е подготвен да се завърне в игра след претърпяна интервенция в глезена. Бранителят получи травма в приятелския мач с Рейнджърс по време на предсезонната подготовка на лондончани и даже може да изиграе няколко дуела преди началото на Световното състезание в Катар през ноември, съобщи мениджърът на " чуковете " Дейвид Мойс.

26-годишният централен бранител се причисли към Уест Хем за 30 милиона паунда от френския Рен в края на сезона.

" Наистина е добра вест, че Найеф се завръща. Привлякохме го като основен футболист, тъй че да се контузи още лятото беше извънредно неприятно за нас. Той стартира да тренира. Все още не се е включил към главната група, само че е покрай завръщане. Определено ще се появи преди Световното състезание ", разяснява Мойс пред кореспонденти преди гостуването във Висшата лига на Ливърпул в сряда.

Найеф Агерд записа 40 мача във всички шампионати за Рен през предишния сезон, а тимът приключи четвърти в Лига 1 и доближи до 1/16-финалите в Лигата на конференциите. Бранителят има и 25 дуела за мароканския народен тим след дебюта си през 2016 година.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР