Защитникът на Уест Хем е заплашен с до 4 години

...
Защитникът на Уест Хем е заплашен с до 4 години
Коментари Харесай

Зума загази: Заплашен е с до 4 г. затвор за побоя над котките си

Защитникът на Уест Хем е застрашен с до 4 години затвор в родината си Франция за побоя над неговите котки. Както е известно, в обществените мрежи се появи видео, на което футболистът малтретира домашните си животни, съгласно слуховете - тъй като счупили ваза.
Въпреки че Зума взе присъединяване в мача с Уотфорд, който се игра след експлоадирането на абсурда, публичното неодобрение към него набира все по-голяма скорост. Според " Daily Mail " в прокуратурата в Париж е постъпила публична тъжба против играча от юристите на фондация " 30 Million Friends ". Това е най-голямата организация за отбрана правата на животните във Франция.
Със стягането на френските закони по отношение на отбраната на животните през 2021 година, футболистът може да получи до 4 години затвор и санкция от 50 000 паунда. Обстоятелствата, които не са в интерес на Курт Зума, са обстоятелствата, че той е показал свирепост към животно пред други хора и че животното е негово. Както е известно, братът на Зума снима дейностите му по отношение на котките с телефона си. .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР