Защитникът на ЦСКА Валентин Антов сподели след завръщането на тима

...
Защитникът на ЦСКА Валентин Антов сподели след завръщането на тима
Коментари Харесай

Вальо Антов: Сигурен съм, че ще показваме по-добро лице занапред

Защитникът на ЦСКА Валентин Антов показа след завръщането на отбора в България оценката си от мача с латвийския Лиепая. Както е известно, „ алените “ трябваше да минават през драмата с дузпите, с цел да стигнат до третия квалификационен кръг в Лигата на конференциите.

„ Оценката ми е – значимото е, че бихме. Разбира се, има доста какво доста да надграждаме – и физически, и механически, като цяло в играта ни. Важното е, че взехме този сложен мач и в този момент ще има време да надградим и да работим върху нашите проблеми. Надявам се, с течение на сезона, да влизаме във все по-добра форма “.

„ Както не успяхме да отбележим гол, по този начин имаме и доста други проблеми, които се разясняват в тима. Търсим най-бързия метод да ги оправим, с цел да се оправяме добре в мачовете. Както споделих, единствено имаме задоволително време, доста сме стимулирани да стартираме да играем по-добре и освен да печелим мачовете, а и да го вършим с по-добра игра “, показа Антов.

В идващия кръг „ алените “ ще се изправят против хърватския Осиек:

„ Да, несъмнено. Осиек са един доста мощен тим. Преди две години спечелихме с дузпи и беше доста сложен мач. Сега няма да е по-различно, само че ние сме подготвени. Търсим да стигнем, най-малко, до групите. Даваме всичко от себе си и сигурно ще е сложен мач, само че мисля, че можем да се оправим “.

Бранителят разяснява и треньорската рокада с завръщането на Стойчо Младенов отпред на тима:

„ Разбира се. В тези моменти постоянно е мъчно. Винаги е мотивиращо, когато идва нов треньор. Не е хубаво да се сменят постоянно, само че това е футболът. Няма значение кой е треньор. Ние сме футболисти, това ни е работата и би трябвало да даваме всичко от себе си и се надявам да се оправяме все по-добре “.

„ Не мога да разясня тъкмо това. Дадохме всичко от себе си, спечелихме мача, тъй че очевидно не са се отразили отрицателно. Както споделих, имаме доста какво да надграждаме, да се напасваме със стила на новия ни старши треньор. Сигурен съм, че ще демонстрираме по-добро лице отсега нататък “.

Антов показа детайлности и за своята травма в окото:

„ Има ги във футбола тези неща. Консултирахме ги с лекар, тъй че няма никакъв проблем да играя. Радвам се, че съумях да направя един прекрасен и цялостен мач, да вземем тази значима победа за нас и да се възвръщаме за идващия мач другата седмица “.

Накрая той пожела триумф на българските състезатели на Олимпийските игри в Токио:

„ Ние сме българи, поддържаме се. Трябва да даваме всичко от себе си и всеки триумф е добре пристигнал, тъй като не са толкоз доста. Стискаме им палци да се оправят колкото се може по-добре “, съобщи Антов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР