Защитникът на ЦСКА Томас Лам вече тренира пълноценно. Финландският бранител

...
Защитникът на ЦСКА Томас Лам вече тренира пълноценно. Финландският бранител
Коментари Харесай

Лам тренира пълноценно с ЦСКА, Ахмедов започна упражнения

Защитникът на ЦСКА Томас Лам към този момент тренира пълноценно. Финландският защитник получи фрактура по време на мача със Славия, извоюван с 3:2, след което дясната му ръка бе обездвижена с шина, оповестиха от клуба.

Днес Лам се готвеше наедно със съотборниците си и се чака да бъде разполагаем на треньора Стойчо Младенов за семейството на Ботев (Враца) в петък.

Тибо Вион и Браян Морено също се включиха в заниманието, само че без да вземат присъединяване в двуразовата игра. Двамата футболисти към момента не са изцяло подготвени и треньорският щаб няма да бърза с включването им в състава.

Друг контузен футболист - Федерико Варела, продължава да се възвръща и в околните дни ще премине контролни проучвания, които ще покажат по кое време ще се причисли към тима за тренировки.

На базата в Панчарево извършения стартира и Ахмед Ахмедов. Нападателят, който претърпя интервенция през есента, мина надзорен ядрено-магнитен резонанс, който сподели, че коляното му се възвръща обикновено. Днес Ахмедов стартира бегови извършения, като се чака в края на март да възобнови пълноценни тренировки с останалите футболисти.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР