Защитникът на ЦСКА-София Николай Бодуров посвети победата с 2:1 над

...
Защитникът на ЦСКА-София Николай Бодуров посвети победата с 2:1 над
Коментари Харесай

Бодуров посвети победата в Разград на феновете

Защитникът на ЦСКА-София Николай Бодуров посвети успеха с 2:1 над Лудогорец в Разград в дуела от 15-ия кръг на почитателите на клуба от Борисовата градина. Той показа също мнението, че триумфът може да послужи като образец за останалите отбори по какъв начин да играят като посетител на хегемона в българсикя футбол в последните години - с мисъл за победа, а не със боязън по какъв начин да не изгубят.

" Тази победа е за всички почитатели. Доста изстрадахме, с цел да реализираме този триумф. Показахме огромен темперамент и себераздаване. Показахме, че сме едно цяло и ЦСКА е над всичко. Още при 1:0 за тях, ние си вярвахме до последно, че ще вкараме най-малко един гол най-малко.

Видяхте, че към края показахме темперамент, само че шансът е със мощните. Като останахме с човек по-малко се мотивирахме тройно повече. Имахме повече обстановки в сравнение с 11 на 11. Бяхме неуверени предвид на резултатите.

Имахме малшанс против Етър, Пирин и Левски. Излезнахме тук да се надиграваме и да победим. Ние не сме някакви мишоци, като другите да дойдем тук, с цел да паднем с по-малко. Крачка по крачка би трябвало да си гоним задачите. Те ще губят точки и ние ще губим точки, само че най-после желая ние да сме спечелили ", сподели Бодуров пред клубната телевизия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР