Защитникът на ЦСКА - София Мено Кох почти сигурно ще

...
Защитникът на ЦСКА - София Мено Кох почти сигурно ще
Коментари Харесай

Мено Кох остава на Армията

Защитникът на ЦСКА - София Мено Кох съвсем несъмнено ще носи алената фланелка и през идващия сезон. През есента нидерландецът имаше извънредно периферна роля в състава на Саша Илич, като постоянно даже не попадаше в групата на сърбина и изглеждаше като сигурен напускащ. 28-годишният защитник обаче дочака своята опция и в последните мачове се утвърди в титулярния състав. Той ще стартира от първата минута и в основния конфликт с Лудогорец в Разград. На " Армията " са впечатлени от професионализма и дисциплината на Кох, за разлика да вземем за пример от неговия съотечественик Брадли де Нойер.

" Със сигурност за мен е доста по-лесно да бъда на терена с Мено. Комуникацията ни е по-лесна, тъй като приказваме на един език. Играхме дружно единствено в един два мача при започване на сезона и искрено казано, аз въобще не се показах добре в тях. След това сменихме системата и имах шанс да остана на терена. Когато Мено се върна в игра в кара гол. Той отсъстваше много пъти, само че в този момент още веднъж играе и демонстрира, че е един от най-хубавите в шампионата ", разяснява неотдавна капитанът на " алените " Юрген Матей.
 Ето кой какъв брой точки е взел от ЦСКА - София и Лудогорец, Левски най-вече ги тормози Ето кой какъв брой точки е взел от ЦСКА - София и Лудогорец, Левски най-вече ги тормози
Кох е доста потребен за ЦСКА - София на втория етаж, като е извънредно рисков и в противниковото наказателно поле. Той към този момент означи три гола след центрирания от корнер. Освен това в отбранителен проект съумява да компенсира неналичието си на скорост и съществени механически дефицити с положително позициониране и разчитане на играта. Кох дойде на " Армията " през февруари 2021 година, а договорът му с клуба е до края на идващия сезон.

" Тема спорт "

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР