Защитникът на ЦСКА - София Иван Турицов говори пред клубната

...
Защитникът на ЦСКА - София Иван Турицов говори пред клубната
Коментари Харесай

Турицов: Преди Саша Илич нямахме толкова много манталитет на един шампион

Защитникът на ЦСКА - София Иван Турицов приказва пред клубната телевизия за миналия конфликт против Базел и за идния с ЦСКА 1948.

“Доста сложен мач, изключително втория. Базел игра сносно и нападателно. Заслужаваше повече успеха. Не се представихме по най-хубавия метод през втория мач. Лош ден за нас. Желанието в нас бе доста огромно да влезем трети път в групите, само че доза шанс не ни доближи. Всеки един от футболистите може да се огледа в огледалото и да каже, че е дал всичко от себе си, само че дозата шанс не ни доближи. Това не би трябвало да ни се отразява душевен. Ние сме клуб, който играе на всички фронтове, за всяка една купа. Не мисля, че това отпадане ще ни се отрази в българското състезание.

Конкуренцията в нашето състезание става все по-голяма. Все повече тимове се борят за топ класиране, за продобиване на купата. Осъзнаваме, че борбата е на всички фронтове, само че това, което зависи от нас като режим, отдаденост и подготвителен развой, изрично го декларирам, че ще се постараем да го осъществим.

Саша Илич е огромен експерт. От момента, в който пристигна, тимът е доста по-сплотен. Държанието му към всеки един е необикновено. Преди нямахме толкоз доста нрав на един първенец. Опитва се да го съобщи. Забавното е, че когато се включва в тренировки с нас, дава максимума от себе си, не обича да губи. Точно това оказва помощ на всеки един от състезателите. Показва със своето предпочитание, че във всеки мач би трябвало да излизаме за победа ”, сподели Турицов.

“Мачът в понеделник е с по-специфичен заряд. Всеки един от футболистите знае против какъв противник излиза. Говорим си какво би трябвало да вършим и какво ни следва. Но освен поради нас, а и поради почитателите сме длъжни да се раздадем на макс и да оставим сърцата си.

Саша Илич бе споделил на конференция, че нашите почитатели ни дават мощ с 20-30 % повече и аз мога да го потвърдя. Най-пресният образец е мачът с Базел. 15 000 крещяха “ЦСКА ”. Надявам се в понеделник да получим същата поддръжка и да покажем най-много, че почитатели и тим сме едно цяло ”, добави Турицов във връзка идния в понеделник конфликт против ЦСКА 1948.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР