Защитникът на ЦСКА - София Християн Петров сподели, че отборът

...
Защитникът на ЦСКА - София Християн Петров сподели, че отборът
Коментари Харесай

Християн Петров: Феновете ни липсваха! Обещаваме им, че ще се борим със зъби и нокти всеки мач

Защитникът на ЦСКА - София Християн Петров показа, че тимът се намира във допустимо най-хубавата форма преди подновяването на шампионата в efbet Лига. Бранителят на " алените " съобщи, че футболистите би трябвало да дават 100% от себе си във всеки мач, с цел да се преборят с Лудогорец

" Чувствам се доста добре. Готов съм за началото на полусезона и чакам с неспокойствие първите мачове. Мисля, че към този момент много време практикуваме тази скица. Колкото повече упражняваме, се нагаждаме по схемата на игра и по тактическите инструкции на треньора. 
 ЦСКА - София показа тима, победи Пирин и към този момент мисли за пролетния полусезон ЦСКА - София показа тима, победи Пирин и към този момент мисли за пролетния полусезон
Мисля, че сме в най-хубавата форма, в която можем да бъдем. Изкарахме една хубава подготовка в Турция. Преди това 10 дни бяхме тук. 

Ще бъде много мъчно, въпреки всичко Лудогорец е доста добър тим. Трябва да даваме 100% от себе си всеки мач. Има много време, не мога да кажа какво ще се случи. Даваме заричане към почитателите, че ще се борим със зъби и нокти за трите точки във всеки мач. 
 ЦСКА - София показа тима си за пролетния полусезон, вижте кой взе номера на Йомов (видео) ЦСКА - София показа тима си за пролетния полусезон, вижте кой взе номера на Йомов (видео)
Със сигурност почитателите ни липсваха. Ще бъде доста по-лесно с тяхната поддръжка. Много сме радостни, че се завръщат на трибуните. Да чакат 100% себераздаване в мачовете и се надяваме дружно да стигнем до купата ", съобщи Петров.

" Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР