Защитникът на ЦСКА Раул Албентоса даде интервю за испанска медия.

...
Защитникът на ЦСКА Раул Албентоса даде интервю за испанска медия.
Коментари Харесай

В ЦСКА прибрали 2 млн. евро..

Защитникът на ЦСКА Раул Албентоса даде изявление за испанска медия. В него 32-годишният футболист споделя детайлности за престоя си на " Армията ". Испанецът разкрива, че Жанио Бикел е бил продаден във Ванкувър за 2 милиона евро. Припомняме, че при започване на месеца беше оповестено, че договорката е за 455 000 евро.

" Нивото на футбола в България е по-ниско от това в Испания, доста е по-бавен. Обаче в нашия тим има доста положителни футболисти. Жанио Бикел, който мина във Ванкувър за 2 милиона евро, е един от тях. Френският ляв бек Брадли Мазику - също. Кристиян Малинов е доста добър български футболист, който ме изненада доста прелестно, когато пристигнах в ЦСКА. Тиаго Родригес и Али Соу също са доста положителни. Ювентус ни преотстъпи Стефано Белтраме. И в другите тимове има доста забавни футболисти. В Левски играе Паулиньо, който е ужасно ляво крило ", споделя Албентоса.

 " В България ЦСКА е като Барселона или Реал (Мадрид). Няма различен клуб с такава фенска маса. Левски има доста почитатели в София, само че не и отвън столицата. ЦСКА изпълва своите браншове във всеки мач като посетител и това е доста хубаво. Има доста почитатели на тима в цялата страна ", споделя на испанците бранителят на " алените ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР