Защитникът на ЦСКА - Николай Бодуров, даде обширно интервю за

...
Защитникът на ЦСКА - Николай Бодуров, даде обширно интервю за
Коментари Харесай

Николай Бодуров в типичен стил: Сегашните футболисти нито могат да пият, нито да играят

Защитникът на ЦСКА - Николай Бодуров, даде обстойно изявление за livesport, като Ви демонстрираме по-интересното от казаното от бранителя на " алените ".

" Това е ЦСКА, естествено е да има напрежение. Ако се бориш да оцелееш, няма да има напрежение. Всички знаем какви са задачите на тима, тъй че в случай че не можеш да играеш напрегнат, значи не си за този тим. Не можахме да вкараме повече от тях (б.а. - приказва за мача с Лудогорец). Това в кръга на шегата. В предходните мачове стояхме доста по-добре от тях, само че още веднъж не успяхме. В главите на избрани хора се получава нещо. Когато има напрежение би трябвало да се направи нещо, с цел да се махне този товар. Хората в Европа вършат " тийм билдинг ". Едно време аз с какви футболисти съм излизал. Когато пият - пият, след това когато играят - играят. Сега май и двете не ги могат. Много са изнежени младите, единствено телефони и дами са им в главите ", съобщи Бодуров.

" Имах вид за Кипър, имах и предложение от Русия. В клуба всички знаеха, приказвах с тях, само че със фамилията ми приказвах и взех решение да остана тук ", добави още бранителят.

 Пламен Марков: Неучастието в Лига Европа ни лиши от класни чужденци
Пламен Марков: Неучастието в Лига Европа ни лиши от класни чужденци

" Декларирахме, че сме Литекс, с цел да играем в евротурнирите ", разгласи спортният шеф на ЦСКА
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР