Защитникът на ЦСКА Мено Кох даде разчупено интервю пред нидерландския

...
Защитникът на ЦСКА Мено Кох даде разчупено интервю пред нидерландския
Коментари Харесай

Кох: ЦСКА дойде за мен в последния момент

Защитникът на ЦСКА Мено Кох даде разчупено изявление пред нидерландския вестник „ ELF Voetbal “, в което приказва за престоя си в ЦСКА, с който му следва край за купата на България против Левски в неделя (15 май), от 17:00 часа.

Той разяснява изискванията въз основата на ЦСКА в Панчарево, където отборът се готви за мачовете си.

„ Бунгалата разполагат с най-основното - дребен тв приемник, климатик, отопление, две кревати и дребна тоалетна с душ. Това е всичко “, призна Кох.

„ Постоянно съм с Юрген Матей. Томас Лам и Яник Вилдсхут също постоянно са дружно. Ние се събираме тук един ден преди всеки мач и оставаме да нощуваме. У дома или на открито, има разлика в това. Ако упражняваме един път, е късно следобяд. Обикновено в четири часа, а през лятото даже и в шест и половина. В Нидерландия и Белгия бях привикнал да упражнявам заран. Тогава можеше да си запълним следобеда с други неща, само че в този момент е друго. Въпреки че ставам по-късно, отново ми е мъчно да си възнамерявам дните около тренировките “, съобщи нидерландския защитник.

През февруари 2021 година ЦСКА притегли Кох с контракт за 3 години и половина, като бранителят описа за това.

„ Те ме желаеха шест месеца по-рано, само че пристигнаха в последния миг. Имаше прекомерно малко време, с цел да завърша всичко. След края на зимния трансферен прозорец ЦСКА към този момент не бе в главата ми и се концентрирах върху сегашния си клуб. В България прозорецът беше отворен още няколко седмици и всичко показваше, че в действителност ме желаят. Затова и подписах с ЦСКА. С Еупен и Нак Бреда се борех да не изпадна и по тази причина нямах самообладание да отида в клуб от друго равнище. ЦСКА всяка година се бори за купата и купата, както и за класиране в групите на евротурнирите. Това са места, на които желая да се потвърдя. "

Той също по този начин показа, че Гугъл Translate му оказва помощ доста по време на престоя му в България, където обича да върви на ски и на други пътешествия.

„ Винаги съм подготвен за занимателни провокации. Гугъл Translate тук прави чудеса “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР