Защитникът на ЦСКА Иван Турицов коментира победата с 2:1 над

...
Защитникът на ЦСКА Иван Турицов коментира победата с 2:1 над
Коментари Харесай

Турицов: Успехът над Левски ще ни даде стимул за четвъртък

Защитникът на ЦСКА Иван Турицов разяснява успеха с 2:1 над Левски след дербито на София. Турицов призна, че тимът не е влезнал страхливо в дербито, само че е добре, че в последна сметка се е стигнало до триумфа на "червените ".

„ Наистина не беше един от най-хубавите мачове за нас, само че това е дерби и резултатът е най-съществен, тъй като не се гледа кой играе по-добре, а кой печели мача “, съобщи той минети след края на мача.

Турицов сподели още: „ Не мисля, че влязохме страхливо в мача. Все отново е дерби. Левски означи първи гол, само че е добре, че спечелихме мача, откакто успяхме да изравним до почивката и по-късно да вкараме отново “.

„ Играем през 3 дни. Треньорът пробва да освежава тима като прави ротации. Аз не упражнявах дълго време, тъй като имах проблем. На края на мача ми беше тежко и несъмнено по тази причина ме извадиха “, разяснява и натоварената стратегия на ЦСКА, като добави: „ Не мисля, че умората ще ни повлияе за мача с Будьо/Глимт, тъй като сме привикнали да играем през 3-4 дни, като записахме и доста мощни резултати и тази победа ни даде самочувствие.

Той посвети успеха на почитателите на „ армейците “: „ Тази победа беше за цяла „ алена “ България. Това го коментирахме преди мача, че ще го създадем за почитателите, да ги зарадваме. Те ни подкрепяха и бяха 12-ия човек през днешния ден. Тази победа през днешния ден може доста да ни помогне на мача в четвъртък “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР