Защитникът на ЦСКА Християн Петров, получи награда за играч на

...
Защитникът на ЦСКА Християн Петров, получи награда за играч на
Коментари Харесай

Християн Петров: Чувствам се готов да бъда лидер в ЦСКА

Защитникът на ЦСКА Християн Петров, получи премия за състезател на кръга за първи път.

Националът на България бе отличен за №1 в 17-ия кръг на Първа лига, в който той означи втория гол за.

„ Радвам се, че за първи път спечелвам този приз за състезател на кръга. Мога да обещая единствено още по-добри игри. Чувствам се подготвен да бъда водач в ЦСКА. Още ми е рано за капитанска лента. Треньорите ще кажат по кое време ще стана капитан на тима. Според мен някой път е обикновено да има спад в играта. Не всеки тим държи едно равнище. Най-важно е да си печелим мачовете и да взимаме по три точки ", показа той.

Бранителят е окуражен, че столичани ще завършат годината с положителни резултати.

Започнахме мъчно, само че по-късно показахме своите качества. С тима се приготвяме по най-хубавия метод за Етър. Искаме да приключим с победи годината. С Лудогорец е финален мач преди реконструкцията. Най-важно е да се представим добре и да ги победим “, съобщи Християн Петров.

Младият български бранител приказва и за задграничните си сътрудници в ЦСКА.

„ Момчетата се пробват да приказват британски. На Кордоба му беше мъчно. В момента се разбираме доста добре. Партньорството ни става все по-добро и по-добро. Доста мощно казано е, само че моята фантазия е Реал Мадрид, почитател съм на този тим. Поласкан съм, че медиите в Нидерландия ме съпоставят с Върджил ван Дайк. Аз не мога да кажа такова нещо. Нямам визия за интерес от Нидерландия. Това си говорех с моя сътрудник. Концентриран съм върху ЦСКА. Гледам да съм фокусиран на 100 %. Не сме имали време да разясняваме митинга и събитията преди България – Унгария. Нямам коментар. Не е хубаво да се случват такива работи “, приключи Петров.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР