Защитникът на ЦСКА Божидар Чорбаджийски е бил наплют и изблъскан

...
Защитникът на ЦСКА Божидар Чорбаджийски е бил наплют и изблъскан
Коментари Харесай

Скандално: Капитанът на ЦСКА плют и блъскан на "Лаута"!

Защитникът на ЦСКА Божидар Чорбаджийски е бил наплют и изблъскан от почитатели на Локомотив (Пловдив), които нахлуха на пистата на стадиона в 42-ата минута на мача, извоюван от " алените " с 1:0. " Освен капитана, ултрасите от агитката на домакините са удряли и блъскали и хора от щаба ни ", написаха " армейците " на клубния си уебсайт cska.bg.

Всичко това се случва при започване на случаите на стадион " Локомотив ", което провокира почитателите на " алените " и те навлязоха на пистата, след което се стигна до грозни подиуми, поради които срещата беше прекратена за към 20 минути.

От ЦСКА осведомиха и за скандал в ложата на стадиона в парк " Лаута ": " След последния съдийски сигнал почитател на домакините потърси разпра с делегацията на нашия клуб в ложите на стадион " Локомотив ". Своевременната реакция на охранителите обаче попречи на ентусиастът да нахлуе в ложата, където бяха основният управител Стойчо Стоилов, спортният шеф Пламен Марков, изпълнителният шеф Трифон Попов, отговорникът по сигурността на стадион " Българска войска " ген. Стоян Томчев, админът Димитър Вутов, именитият вратар Георги Велинов, както и новият футболист в отбора Роланд Алберг. Привърженикът беше арестуван, а ръководителите на ЦСКА напуснаха стадион " Локомотив " невредими. "

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна стратегия
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР