Защитникът на ЦСКА 1948 – Реян Даскалов, сподели своите очаквания

...
Защитникът на ЦСКА 1948 – Реян Даскалов, сподели своите очаквания
Коментари Харесай

Реян Даскалов: Ще бъде трудно, но очаквам да продължим напред в Европа

Защитникът на ЦСКА 1948 – Реян Даскалов, показа своите упования за подготовката на отбора и идните мачове с румънския ФКСБ в квалификациите на Лигата на конференциите. Днес „ алените “ от Бистрица отпътуват за Словения, където ще проведат своя лагер.

„ Отиваме с настройката да създадем една хубава подготовка и да се подготвим за формалните мачове. Имаме много мощни съперници в другарските срещи и се надявам да реализираме положителни резултати, само че най-много да се подготвим добре за първия формален мач “.

„ Успяхме да починем. Само националите имаха по-малка отмора. Настроението в съблекалнята е положително и считам, че ще става още по-добре “.

„ Този развой с новите е по-дългосрочен, само че момчетата са доста готини. Бързо се приобщиха. Създадохме такава конюнктура, в която да могат да се приспособяват по-бързо и се надяваме да оказват помощ на тима “.

„ Моите упования за дуелите в Европа са нищо друго с изключение на да продължим напред. Ще бъде сложен мач, тежък противник, добър тим. Но не не мисля, че отстъпваме по нито един индикатор. Това е футбол, всеки има своите действителни шансове да продължи напред “.

„ Конкретна цел да влезем в групите нямаме, само че играем мач за мач и дай Боже да успеем “, съобщи Даскалов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР