Защитникът на Троа Адил Рами е убеден, че суперзвездата на

...
Защитникът на Троа Адил Рами е убеден, че суперзвездата на
Коментари Харесай

Бивш френски национал: Меси вече не може да прави своите слаломи

Защитникът на Троа Адил Рами е уверен, че суперзвездата на Пари Сен Жермен Лионел Меси в този момент е по-лесен за отбраняване, в сравнение с в по-ранния си интервал като футболист на Барселона. Световният първенец с Франция от Мондиал 2018 е имал много срещи на терена с нападателя, защото е играл за Валенсия и Севиля.

“Разбира се, в никакъв случай не съм печелил против него, само че имам равенства (три - б.р.). Също по този начин ми е дал 4-5 свои фланелки (смее се - б.р.). Най-лошото е, че когато Севиля победи Барселона с 2:1 вкъщи (на 3 октомври 2015-а - б.р.), тъкмо тогава бях контузен. Олеле, 12 мача против него без победа… Той беше прекомерно мощен. Тогава постоянно стоеше зад тила ми. Стоеше в засада, след което малко по малко се връщаше зад централната линия и още веднъж го правеше. Сега той дава повече пасове, тъй че е по-лесно за бранителите, тъй като можем да чакаме това. Не мисля, че още може да прави своите “слаломи”.

"Също по този начин съм благополучен, че Килиан Мбапе остана в ПСЖ. Аз съм негов огромен почитател и надълбоко се надявам, че ще завоюва “Златната топка”. Не се веселя за оставането му поради себе си, тъй като не одобрявам играчи като него, които доближават върховата си скорост за секунди, а поради това, че Меси ще му даде толкоз доста. Честно казано, в случай че Мбапе разбере коя роля му подхожда най-вече, тогава тимът му много ще санкционира останалите”, разяснява Рами пред формалния уебсайт на Лига 1.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР