Защитникът на Тотнъм Тоби Алдервейрелд е под въпрос за мача

...
Защитникът на Тотнъм Тоби Алдервейрелд е под въпрос за мача
Коментари Харесай

Тотнъм губи бранител за гостуването на Кристъл Палас

Защитникът на Тотнъм Тоби Алдервейрелд е под въпрос за мача на тима си Тотнъм като посетител на Кристъл Палас в неделя във Висшата лига, защото е получил травма на крайници, заяви мениджърът Маурисио Пелегрино.

Белгийският бранител е изиграл едвам два мача в шампионата за Купата на Англия от ноември насам, когато получи контузия в мача против Реал (Мадрид) в Шампионската лига.

TEAM NEWS: @AlderweireldTob did not finish the training session yesterday and will need to be assessed tomorrow ahead of Sunday's trip to @CPFC. #COYS pic.twitter.com/SWBb1NzoGq
— Tottenham Hotspur (@SpursOfficial) February 23, 2018
" Тоби не съумя да приключи обикновено тренировката. Получи се дребен случай, в който беше ударен в крайници. За да го запазим, го изпратихме прибързано при лекаря и не остана до края, съобщи Почетино на конференция. " Надяваме се, че не е нещо съществено. Ще оставим да мине време и няма да вземаме решение до на следващия ден, добави експертът.

Тотнъм е на 5-о място във Висшата лига преди лондонското си посещение. Те са на една точка след 4-ия Челси и на 4 от намиращия се на 2-а позиция Манчестър Юнайтед. Тези два тима се срещат на Олд Трафорд, тъй че срещата за Тотнъм на Селхърст Парк е от изключително значение.

Палас са тъкмо над зоната на изпадащите, само че направиха живота на Тотнъм сложен в първата среща сред двата тима, като отстъпиха с 0:1. Премиър лийг 27 кръг, събота 10 февруари  Тотнъм 1:0краен резулат  Арсенал
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР