Защитникът на Телес, който не замина с тима в сряда

...
Защитникът на Телес, който не замина с тима в сряда
Коментари Харесай

Жеферсон ще се лекува при Мариана в Белград

Защитникът на Телес, който не отпътува с отбора в сряда за Швейцария, викаше за съотборниците си нощес от сръбската столица Белград. Причината да е в западната ни съседка е, че има проблем с адукторите и ще премине през малко лекуване в клиниката на Мариана. Той е с инфектиране и разтежение.

Бразилецът, който номинално е ляв бек, само че към този момент е употребен като отбранителен халф, се трансформира в главен състезател в отбора на новата си позиция и неналичието му сигурно обърква проектите на времениня старши треньор Моралес. Все още не е ясно дали Жеферсон ще е подготвен за визитата на в неделя, само че е по-вероятно да пропусне гостуването на " Огоста ".

Бразилецът получи травма по време на срещата с в неделя и бе сменен наложително. Още през предишния сезон той бе изместен в средата на терена и това се оказа сполучлив ход. Оказа се, че в тази си роля е по-полезен за тима.

Жеферсон дойде в ЦСКА-София през 2018 година, като бе взет за заместител на продадения на Далас. Той измежду играчите с най-вече мачове за отбора в последните сезони.

" Тема спорт "

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР