Защитникът на сподели какво е било да играеш за Реал

...
Защитникът на сподели какво е било да играеш за Реал
Коментари Харесай

Варан разкри защо напусна Реал въпреки големите си успехи там

Защитникът на показа какво е било да играеш за Реал Мадрид дълги години. Френският национал прекара на " Сантяго Бернабеу " 10 вълнуващи години, само че разкри за какво е решил да смени средата. Оказа се, че манталитетът на почитателите на " Белия балет " е бил измежду решаващите фактори.
" След спечелването на Шампионска лига почитателите на Ви поздравяват. Те просто споделят: Много добре, а в този момент да се борим за идната. Спечелих шампионата нееднократно, а четири пъти, само че почитателите постоянно ми споделяха едно и също. Понякога си мисля, че би трябвало да изпитваш наслаждение от това, което имаш, тъй като това, което имаш, към този момент е доста положително. Ние не всеки път празнувахме успехите дружно, тъй като да вземем за пример след спечелването на последната Шампионска лига стартира Световното състезание. Понякога ми се искаше да натисна специфичен бутон, с цел да спра и да се порадвам на триумфа ", описа Варан пред " The Telegraph ".
" Затова Реал е специфичен клуб, смисълът е в манталитета. Това е специфичен метод. Затова желаех да трансформира ситуацията. Не тъй като не одобрявам този нрав, не тъй като мисля, че е неприятен. Напротив, това е доста добър нрав, само че желаех нещо друго ", добави бранителят.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР