Защитникът на Славия Димитър Велковски получи наградата си за Най-добър

...
Защитникът на Славия Димитър Велковски получи наградата си за Най-добър
Коментари Харесай

Велковски: Със Златомир Загорчич се работи перфектно

Защитникът на Славия Димитър Велковски получи премията си за Най-добър футболист на 20-ия кръг. Бранителят отговори на журналистическите въпроси, свързани с представянето на “белите” през първия дял на сезона и предходния му престой в Локомотив (Пловдив).

" Със Златомир Загорчич се работи съвършено. Той е добър психолог. Нямам явен отговор за какво играем едва и нерешително като домакини. Не се получаваше през този полусезон. Надявам се всичко да се оправи и да заиграем по един и същи метод, както като домакини, по този начин и посетители. Дано няма спадове ".

" Изключително щастлив съм за Локомотив (Пд). Познавам много момчета там. Според мен основният провинен е треньорът. Той работи по немска методика и има страхотна дисциплинираност при него. Когато някой футболист не съблюдава напътствията, си носи следствията. Българските футболисти започваме да се отпускаме, когато ни се разрешават някои неща ".

" Изненадан съм за себе си, че направих антирекорд (три червени картона). Не считам, че е до дисциплинираност. Обяснявам си го персонално, че всичко потегли с една неточност против ЦСКА. Дойде един червен картон, оттова втори. Психически се замислих, че би трябвало да внимавам да не си изкарам още един, само че случи да получа и трети. Имаше диалози с треньора преди третия червен картон. Трябваше да се случи, с цел да може главата ми да се почисти ".

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР