Защитникът на Селтик Дедрик Боята е готов да заеме мястото

...
Защитникът на Селтик Дедрик Боята е готов да заеме мястото
Коментари Харесай

Дедрик Боята е готов да заеме мястото на Компани в състава на Белгия

Защитникът на Селтик Дедрик Боята е подготвен да заеме мястото на контузения Венсан Компани в първия мач на Белгия от Мондиал 2018 против Панама на 18 юни в Сочи. 32-годишният Компания получи контузия в слабините предходната събота по време на контролата против Португалия и към момента се възвръща. Той не тренира с останалите играчи през днешния ден.

" Ако имам късмет да играя, сигурно ще бъда доста благополучен. Знам, че Компани ще направи всичко по силите си, с цел да бъде подготвен в точния момент ", сподели Боята за " Скай Спортс ". Компани имаше разнообразни здравословни проблеми и игра единствено в 17 мача за Манчестър Сити във Висшата лига през миналия сезон.

Той обаче е убеден, че ще бъде възобновен за началото на Мондиала. " Уверен съм, че всичко ще бъде наред. Чувствам се добре. Моята цел е да играя на международното състезание и ще се опитам да я осъществя ", съобщи Компания.

Полузащитникът Кевин Де Бройне обаче е на мнение, че неговия съотборник ще бъде на линия за по-късните мачове на тима. " Той може би няма да играе в първите срещи в Русия, само че ние можем да се оправим в групата и без него ", сподели Де Бройне.

Белгия стартира Мондиала с мач против Тунис на 23 юни, а пет дни по-късно среща Англия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР