Защитникът на Саутхамптън Армел Бела Котчап получи първата си повиквателна

...
Защитникът на Саутхамптън Армел Бела Котчап получи първата си повиквателна
Коментари Харесай

Защитник от Премиър лийг с първа повиквателна за Бундестима

Защитникът на Саутхамптън Армел Бела Котчап получи първата си повиквателна за националния тим на Германия. 20-годишният защитник попадна измежду 24-те избраници на Ханзи Флик за идните мачове с Унгария и Англия от Лигата на нациите в края на месеца. Това ще бъдат и последните публични мачове за Бундеслига преди началото на Световното състезание в Катар през ноември.

В състава на Флик попаднаха и още трима играчи, които не бяха измежду извиканите за дуелите през юни. Това са вратарят на Барселона Марк-Андре тер Стеген, бранителят на Фрайбург Матиас Гинтер и халф-бека на Интер Робин Госенс.

" Бела Котчап се развива доста добре в Саутхамптън. Той се оправя добре във Висшата лига ", отбрани избора си Флик.

Бела Котчап е роден в Париж и е наследник на някогашния камерунски футболист Сирил Флоран Бела, който играе в Германия, до момента в който синът му пораства. Бела Котчап е част от другите юношески обединения на Германия, а през юни тази година реализира трансфер в Саутхямптън от Бохум.

В групата на Германия за идните мачове не са халфът на Айнтрахт (Франкфурт) Марио Гьотце и бранителят на Борусия (Дортмунд) Матс Хумелс. Според Флик обаче и двамата имат отлични шансове да попаднат в групата от 26 играчи за Мондиала, като изключително положителни думи селекционерът сподели по адрес на Хумелс.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР