Защитникът на Рома Еван Ндика е добре, разкри треньорът на

...
Защитникът на Рома Еван Ндика е добре, разкри треньорът на
Коментари Харесай

Даниеле Де Роси: Еван Ндика е в добро състояние

Защитникът на Рома Еван Ндика " е добре ", разкри треньорът на столичния италиански тим Даниеле Де Роси.

За " римските вълци " следва реванш с Милан от четвъртфиналите на Лига Европа.

" Той е добре. Пневмотораксът е нещо мъчително и неприятно, само че за благополучие, в случай че може да се каже по този начин, той не страда от нещо, което се опасявахме, когато се свлече на терена ", съобщи Де Роси.

в 70-ата минута на мача сред Удинезе и Рома от 32-ия кръг на Серия А. Той бе откаран бързо в болница в Удине, като първичното мнение е, че става дума за сърдечен проблем. След като бе следен една нощ, той се прибра в Рим, като прегледите са посочили, че няма сърдечна особеност.

Все още не е конкретизирана дата за завръщането на Ндика на тренировки и в мачовете. Де Роси разяснява и решението на съдията да приключи мача.

" Това трябваше да направи, това беше общо решение, обикновено беше. Нито един от моите играчи не беше подготвен да се възобнови мачът, тъй като електрокардиограмата показваше, че той е жертва на инфаркт ", напомни експертът.



След този случай от Рома взеха решение да провеждат във връзка на идващия си домашен мач с Болоня на 22 април безвъзмездна компания за откриването на сърдечна непълнота. Феновете на Рома, които са над 45 години, могат да си запишат част и да си създадат електрокардиограма преди мача наоколо до Олимпийския стадион в Рим.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР