Защитникът на Рома Александър Коларов може да се завърне в

...
Защитникът на Рома Александър Коларов може да се завърне в
Коментари Харесай

Цървена звезда подготвя трансферен удар

Защитникът на Рома Александър Коларов може да се завърне в родината си и да облече екипа на Цървена звезда, разкри “Gazzetta dello Sport”. Капитанът на сръбския народен тим не е сигурен за бъдещето си при “вълците” и е подготвен да укрепи гранда от Белград.

В Рома възнамеряват тотална смяна в тима през лятото и Коларов надали ще получи предложение за нов контракт. Левият бек бе един от най-постоянните футболисти на отбора, само че към този момент е на 34 години, а на “Олимпико” считат да залагат на по-млади играчи.

Govoric o prestopih ne bomo širili, objavljali bomo zgolj prihode in odhode, ko bodo uradno potrjeni s strani kluba...pa vendar, kaj bi bilo, e bi bilo...#Kolarov #fkcz #ZvezdaSlovenija pic.twitter.com/WryJVAYw6W
— Crvena zvezda Slovenija (@ZvezdaSlovenija) 28 май 2019 година Макар да е младеж на Звезда, Коларов няма нито един формален мач за “червено-белите”. В Италия цитира и изявление на спортния шеф на сръбския първенец Звездан Терзич, който не крие, че има предпочитание да зарадва почитателите с привличането на опитния бранител.

“Вратите на Звезда са отворени за Коларов. Надявам се той да се върне”, разяснява Терзич.

През последния сезон сърбинът записа 43 мача и 9 гола за Рома във всички шампионати, а договорът му с клуба е до 2020 година. Серия А 38 кръг, неделя 26 май  Рома 2:1краен резулат  Парма
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР