Защитникът на Реал Мадрид Марсело заяви, че сравненията с Барселона

...
Защитникът на Реал Мадрид Марсело заяви, че сравненията с Барселона
Коментари Харесай

Марсело: В Реал не гледаме другите, а правим каквото е нужно

Защитникът на Реал Мадрид Марсело съобщи, че сравненията с Барселона за извоювани три трофея от международното клубно състезание по футбол не са главната мотивация за тима по отношение на отбраната на купата на шампионата в Абу Даби.

Марсело призна за данъчна машинация, заплаща близо половин милион

Европейският клубен първенец Реал ще играе против Ал Джазира на полуфиналите в сряда преди възможен край против спечелилия от мача сред Гремио (Бразилия) и Пачука (Мексико) в събота. При триумф "белите " ще се изравнят с каталунците и по този начин двата отбора ще имат по три трофеи от шампионата.

Марсело записа името си в историята на "кралския клуб "

Марсело: Идея си нямам дали Рамос и Кристиано са скарани

"Победата на международния клубен шампионат за трети път е предизвикателство. Ние не гледаме на други тимове. Правим това, което би трябвало. Не можем незабавно да мислим за финала и не можем да кажем: "Ще спечелим, това е всичко ". Трябва да почитаме всички тимове, както те почитат нас и да създадем всичко допустимо, с цел да спечелим купата ", съобщи Марсело.

Реал Мадрид завоюва международното клубно състезание през 2014 и 2016 година, а в този момент ще се опита да стане първият клуб, който пази трофея си след основаването на шампионата през 2000 година./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР