Защитникът на Реал (Мадрид) Марсело призна, че е играл с

...
Защитникът на Реал (Мадрид) Марсело призна, че е играл с
Коментари Харесай

Марсело призна, че е имало дузпа срещу "Реал"

Защитникът на " Реал " (Мадрид) Марсело призна, че е играл с ръка в наказателното поле при най-дискусионния миг в дуела с " Байерн ". Сблъсъкът на " Сантяго Бернабеу " приключи 2:2 и обезпечи на домакините трети следващ край в Шампионската лига.

В края на първото полувреме, при резултат 1:1, Джошуа Кимих проби и центрира отдясно, а топката срещна ръката на Марсело. Главният арбитър Джунейт Чакър обаче реши, че няма съображение да отсъди углавен удар в интерес на " Байерн ".

" Това беше игра с ръка. Топката ме удари в ръката и мисля, че това е дузпа. Ако кажа, че не ме е блъснала в ръката, ще излъжа. Но във футбола от време на време е по този начин ", сподели Марсело след мача.

" Аз не приказвам за съдиите, само че е ясно, че от време на време решенията им са в твоя изгода, а различен път - в твой ущърб. Каквото и да се случи обаче, би трябвало да продължиш да играеш футбол ", добави левият краен бранител на " Реал ".

Решението на Чакър да не отсъди дузпа провокира вълна от неодобрение в Германия. Критично се изрекоха и двама от главните играчи на " Байерн ", които поради травми пропуснаха мача в Мадрид - Джером Боатенг и Артуро Видал. Чилиецът назова съдията нарушител, а играчите на " Реал " - мишки.

Според анализите на част от огромните спортни медии в Германия и Испания, в това число на мадридския " Ас ", Чакър е трябвало да отсъди не една, а две дузпи за " Байерн " в този мач.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР