Защитникът на Реал Мадрид Ферлан Менди в интервю за AS

...
Защитникът на Реал Мадрид Ферлан Менди в интервю за AS
Коментари Харесай

Защитник на Реал Мадрид е бил изправен пред ампутация на крака

Защитникът на Реал Мадрид Ферлан Менди в изявление за AS описа по какъв начин е бил заплашван с ампутация на крайник като дете.

"Започнах в ПСЖ в тима до 11 години, само че малко преди да вляза в академията получих сериозна контузия на тазобедрената става. Имах потребност от интервенция и по-късно прекарах доста време в болничното заведение. Един ден пристигна доктор и сподели, че в никакъв случай повече няма да играя футбол, може би даже ще би трябвало да ми ампутират крайници. За благополучие нищо такова не се случи.

Прекарах известно време в инвалидна количка, след което постепенно се научих да вървя още веднъж благодарение на патерици. Повечето хора смятаха, че в никакъв случай повече няма да се върна във футбола, само че вярата в себе си ми оказа помощ доста. Около година и половина играх с болежка в бедрото, само че съумях да се преодолея и по-късно се трансфорах в един от най-хубавите бранители в света ", сподели 25-годишният французин.

Този сезон Ла Лига Менди изигра 20 мача и вкара 1 гол.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР