Защитникът на Реал Мадрид Дейвид Алаба ще пропусне идното дерби

...
Защитникът на Реал Мадрид Дейвид Алаба ще пропусне идното дерби
Коментари Харесай

Алаба гори и за това дерби с Атлетико Мадрид

Защитникът на Реал Мадрид Дейвид Алаба ще пропусне идното дерби с Атлетико Мадрид поради контузията от “Анфийлд ”, съобщи “Ас ”. Във вторник вечер някогашният състезател на Байерн (Мюнхен) беше титуляр против Ливърпул в Шампионската лига, само че още през първото полувреме получи разтежение в десния крайник и беше сменен.

Днес футболистите имат почивен ден, а на следващия ден (четвъртък) Алаба ще бъде прегледан на ядрено-магнитен резонанс. Почти несъмнено обаче австриецът няма да бъде в положение да играе в събота, а въпросът по-скоро е какъв брой още срещи ще остане в лазарета.

Алаба имаше малшанса да отпадне в последния миг и за предходния дуел против Атлети, който беше преди месец за Купата на Испания.

Проблем в този момент има и с Родриго, който се оплаква от претоварване на левия седалищен мускул, поради което също рискува да остане отвън състава за градския двубой.

Очаква се информация по отношение на възобновяване на Орелиан Чуамени, който въобще не пътува до Англия.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago | Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР