Защитникът на Реал Мадрид Дейвид Алаба побърза да обясни факта

...
Защитникът на Реал Мадрид Дейвид Алаба побърза да обясни факта
Коментари Харесай

Бурно недоволство срещу Алаба, той обясни защо Меси е пред Бензема в неговата листа

Защитникът на Реал Мадрид Дейвид Алаба побърза да изясни обстоятелството за какво е предпочел легендата на Барселона Лионел Меси пред съотборника си Карим Бензема в избора за “Най-добър футболист за 2022 година ” в анкетата на ФИФА. Тъмнокожият играч имаше право да гласоподава в ролята си на капитан на националния тим на Австрия и в неговия лист Бензема е втори, Меси - първи, а третото място е за Килиан Мбапе. 

Това незабавно докара до вълна от неодобрение измежду ентусиастите на “лос бланкос ”, тъй като се оказва, че от всички играчи на Реал, които са имали право да гласоподават, Алаба единствен не е показал Бензема за №1.

Бившият футболист на Байерн обаче изясни по какъв начин стоят нещата: “Австрийският народен тим взе присъединяване във вота като едно цяло посредством моята квота. Всеки един от така наречен съвет в отбора имаше опция да гласоподава и по този начин беше решено (какъв да бъде нашият общ избор - б.р.). Всички знаят, изключително Карим, какъв брой доста му се удивлявам като човек и като игра. Често съм казвал, че за мен той е най-хубавият централен нападател в света и това продължава да е по този начин. Няма никакво подозрение в това ”.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР