Защитникът на разкри в интервю за Дарик радио, че се

...
Защитникът на разкри в интервю за Дарик радио, че се
Коментари Харесай

Живко Атанасов: Конкуренцията не ме плаши

Защитникът на разкри в изявление за " Дарик радио ", че се надява " сините " да пресечен сушата без трофей още този сезон, като завоюват Купата на България. Бранителят призна още, че не се усеща заплашен от привличането на Ребин Сулака и Начо Монсалве като негови съперници.

" Чувствам се квалифициран, направихме добра подоготвка. Аз имах шанса да играя във всички мачове, може би най-вече от моите сътрудници. Аз се усещам добре и нямам самообладание за първия мач ", сподели Атанасов.

" Не, конкуренция не ме тормози. Това е хубаво нещо. Така може да се вдигне равнището в един тим. Даже това е най-хубавият метод да се вдигне равнището. Начо и Ребин са положителни футболисти и по никакъв метод не ме тормози тяхната конкуренция. Надявам се, който покаже повече на подготовка, той да получава най-вече време да играе ", добави той.

" Да, усещам поддръжката на треньора, на Живко Миланов, на целия щаб, както и на клуба. Мисля, че сигурно ще бъдем по-добре в отбрана. Доста нови имаше през зимния трансферен прозорец, изключително в отбрана ", изясни той.

" Не мога да кажа за какво се получи по-колеблива игра против Спортист Своге. В Хърватия се представихме сносно. Играхме против много мощни съперници. Ние влязохме с отмалялост в някои от мачовете. Нормално е, подготовка е. Справихме се добре. Изпълнихме множеството от тактическите съставни елементи. През пролетния дял, последната контрола постоянно е леко неуверена, всеки мисли за шампионата и, може би, по тази причина се получи по този начин ", съобщи бранителят.

" Нормално е почитателите да насочат погледите си повече към Купата на България след слабото показване през есента. Както постоянно съм казвал - " Това е Левски ", по този начин във всеки мач, било то за състезание, за Купа, контрола или нещо друго, излизаме за победа, излизаме да дадем максимума от себе си. Мисля, че ние би трябвало да се фокусираме върху това - всеки мач да играем за победа. И когато го създадем, ще дойдат резултатите и положителното класиране. Надявам се да сме допустимо най-нагоре в класирането. За Купата също сме съсредоточени. Мислим доста за Купата и се надявам да я вземем тази година към този момент, защото мина доста време без трофей на " Герена ", показа той.

" Физически се усещам доста добре на 30 години. Не мога да кажа, че нещо се е трансформирало, откогато бях на 29 или 28, може би единствено цифрите - години, мачове в професионалния футбол и минути на терена се трансформират. Опитът, който дава несъмнено самочувствие и откакто се усещам доста добре физически, съгласно мен мога да съм доста потребен на тима. Това ме прави доста благополучен и ме кара да се усещам добре ", съобщи още той.

" Аз лятото подписах за 2 години. Все още не мисля за договора си ", добави още той и приказва за и прехвърлянето му в. " Пожелавам му шанс и късмет. В Италия го чака много работа. Дано да се приспособява по-бързо, тъй като това е основно ", съобщи още Атанасов. " На младия, който отиде във, също поисквам шанс. Той е страховит експерт ", приключи Атанасов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР