Защитникът на Португалия Рубен Диаш каза, че отборът е много

...
Защитникът на Португалия Рубен Диаш каза, че отборът е много
Коментари Харесай

Рубен Диаш: Световното е в момент, когато всички са в оптимална форма

Защитникът на Португалия Рубен Диаш сподели, че тимът е доста стимулиран да завоюва Световното състезание тази година, тъй като този шампионат може би ще бъде финален за златното потомство португалски играчи. Големи имена като Кристиано Роналдо (37), Пепе (39) и Жоао Моутиньо (36) евентуално играят последното си огромно състезание в Катар.

" Това са трима играчи, които са оставили следата си върху цяло потомство в Португалия и те белязаха и международния футбол. Страхотно е, че ги имаме ", сподели Диаш пред уеб страницата на ФИФА. 25-годишният централен бранител на Манчестър Сити счита, че това, че Световнто състезание е по средата на сезона, а не през лятото, ще бъде в допълнение физическо предизвикателство.

" Това, което е забавно, е, че шампионатът идва в миг, когато всеки състезател би трябвало да е стигнал оптималния си капацитет ", споделя португалецът. " Не знам какви тъкмо ще бъдат температурите тъкмо, само че идвайки от място като Англия и пристигайки в жегата на Каталр, няма да е елементарно и ще отнеме време да се акриматизираме ", добави той.

" Но след всичко казано и направено мисля, че ще бъде в действителност положително шоу. Ние несъмнено сме потомство с доста гений, само че и другите тимове са надарени ", приключи Рубен Диаш. Тимът на Португалия стартира акцията си против Гана на 24 ноември, преди да се срещне още с Уругвай и Република Корея.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР