Защитникът на Пари Сен ЖерменСерхио Рамос определено не прие добре

...
Защитникът на Пари Сен ЖерменСерхио Рамос определено не прие добре
Коментари Харесай

Рамос си изкара яда от загубата върху фотографи

Защитникът на Пари Сен ЖерменСерхио Рамос несъмнено не одобри добре домакинската загуба с 0:1 от Байерн (Мюнхен) в Шампионската лига.
 Познат воин зарадва Байерн в първото деяние от спектакъла против ПСЖ Познат воин зарадва Байерн в първото деяние от спектакъла против ПСЖ
След края на мача Рамос отиде със съотборниците си да поздрави почитателите за поддръжката им по време на дуела. Покрай играчите обаче имаше куп фотографи, като един от тях избута испанеца, до момента в който правеше фотоси. Испанският защитник на собствен ред го сръга в гърба и го смъмри, а в същия миг различен фотограф несъзнателно го избута. Опитният футболист се издразни още повече, като се обърна и изблъска първия фотограф във втория. Видеото от обстановката бързо се популяризира в обществените мрежи и натрупа голям брой гледания.

Междувременно, след дуела Рамос разяснява бъдещето си в ПСЖ. “Живея ден за ден. Миналият сезон беше много тежък. Сега се усещам добре както физически, по този начин и душевен. Това е най-важното. Не мисля да бъдещето, ще забележим какво ще стане през лятото ”, съобщи той.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР