Защитникът на Пари Сен Жермен Ашраф Хакими бе обвинен в

...
Защитникът на Пари Сен Жермен Ашраф Хакими бе обвинен в
Коментари Харесай

Звездата на Мароко Ашраф Хакими е обвинен в изнасилване

Защитникът на Пари Сен Жермен Ашраф Хакими бе упрекнат в обезчестяване, оповестиха от офиса на прокуратурата в Нантер.
Прочетете още
Френската прокуратура е отвори авансово следствие против бранителя предходната седмица по обвиняване в обезчестяване, откакто 24-годишна жена отишла в полицията и го обвинила в обезчестяване в събота в предградие на Париж. Жената не подала тъжба, само че все пак прокуратурата сама почнала следствие. Офисът на прокуратурата съобщи, че Хакими е бил разпитан в четвъртък от проверяващи по случая. Мароканският национал е подложен под полицейски мониторинг и е със възбрана да се вижда с хипотетичната жертва, като има право да напуща територията на Франция.

Нито той, нито от ПСЖ излязоха със мнения по случая, само че източници са споделили за ESPN, че десният бек е отрекъл всички обвинявания по собствен адрес. Адвокатът на Хакими Фани Колин съобщи, че желае да почисти напълно името на клиента си и ще сътрудничи напълно с следствието. Преди днешното развиване на събитията футболистът ще бъде разполагаем за мача на парижани с Нант в Лига 1 в събота.

24-годишният състезател посети церемонията за ФИФА за награждаване на най-хубавите футболисти за предходната година в Париж в понеделник, където попадна в единадесеторката на ФИФПро. Хакими се причисли към ПСЖ през 2021 и оказа помощ на клуба да завоюва шампионската купа на страната предходната година. Той бе в основата на огромния триумф на Мароко на Мондиал 2022 в края на предходната година, когато отборът доближи полуфиналите.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР