Защитникът на националния отбор на Австралия по футбол Бейли Райт

...
Защитникът на националния отбор на Австралия по футбол Бейли Райт
Коментари Харесай

Любов: Австралийски национал посвети победата над Дания на... тъщата

Защитникът на националния тим на Австралия по футбол Бейли Райт направи прочувствено послание към брачната половинка си и тъщата си след триумфа над Дания с 1:0 на Световното състезание. 
Той получи неприятни вести, до момента в който съотборниците му честваха.

Райт, който е футболист на британския Съндърланд, сподели пред репортерите на стадиона, че се опасява за здравето на тъщата си.

" Току-що получих известие от брачната половинка ми. Искам да посветя успеха на нея и на майка й ", сподели 30-годишният футболист.

" Ако би трябвало да съм почтен, не съм сигурен, че тя е още измежду нас. За тях е доста сложен интервал у дома, само че това ми разреши за съм тук и да осъществя фантазията си. Посвещавам триумфа на Тами, уповавам се тя да е още измежду нас ", сподели бранителят.

Райт добави, че не е споделил на съотборниците си за грижите си вкъщи.

" Никой не знае. Това е нещо, което пазех за себе си, тъй като имаме работа за извършване, нали по този начин? Трябва да си експерт от самото начало ", добави той.

Отборът на Австралия ще се изправи против Аржентина в осминафиналите в Катар, като това е едвам вторият път в историята на " кенгурата ", когато те доближават до етапа на елиминациите. През 2006 година Австралия бе отстранена на осминафиналите от бъдещия първенец Италия.

Малцина даваха шансове на отбора да излезе от групата в този момент в компанията на международния първенец Франция, Дания и Тунис.

" Когато отпаднахме от шампионата преди 4 години, Арнолд (б. а. селекционерът) ни сподели, че желае да дружно, с цел да напишем история. Ние сме 11 братя тук. Когато си част от нещо сходно, е мъчно да опишеш с думи какво чувстваш ", сподели още Райт.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР