Защитникът на може да бъде считан за футболист на ,

...
Защитникът на може да бъде считан за футболист на ,
Коментари Харесай

Парма уреди играч на Милан, чака го във вторник

Защитникът на може да бъде считан за футболист на, оповестява Серия " А " инсайдърът Джанлука Ди Марцио. 26-годишният десен бек ще премине в някогашния отбор на и чартърен до края на сезона със наложителна алтернатива за закупуване, която е на стойност 7 милиона евро. Интересното обаче е, че тя ще влезе в действие единствено при положение, че Парма избегне изпадане в Серия " Б " този сезон. Иначе самият състезател към този момент се е схванал с Парма за персоналните си условия, като договорът му ще бъде за 4,5 години.

Очаква се прехвърлянето да бъде финализиран във вторник. Тази вечер " росонерите ", които са водачи в класирането на Серия " А ", гостуват на. Поради травми и здравните протоколи, свързани с COVID-19, Милан ще излезе с сакат състав в Сардиния. Един от отсъстващите е бекът.

В Парма Андреа Конти ще се събере още веднъж с наставника на Парма Д'Аверса, който му бе треньор преди няколко години във Виртус Ланчано.

Конти бе близо и до трансфер във, само че в последна сметка кариерата му ще продължи на " ". Защитникът има едвам 4 мача във всички шампионати този сезон, като е записал всичко на всичко 130 игрови минути.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР