Защитникът на Милан Тео Ернандес ще откаже евентуални предложения от

...
Защитникът на Милан Тео Ернандес ще откаже евентуални предложения от
Коментари Харесай

Защитник реже Ман Сити и ПСЖ, за да остане в Милан

Защитникът на Милан Тео Ернандес ще откаже възможни оферти от страна на Манчестър Сити и Пари Сен Жермен, с цел да подпише нов контракт с „ росонерите “, написа „ Calciomercato “. На Договорът на французина изтича през лятото на 2024 година, само че от Милан към този момент са почнали договаряния с сътрудниците му за удължаването на престоя му на „ Сан Сиро “.

В момента французинът печели по 1,5 милиона евро годишно и „ росонерите “ ще му предложат удължение на контракта с нарастване на заплатата. Изданието оповестява, че последната оферта на Милан е в региона на към 3 милиона евро, което към момента не е задоволително, с цел да убеди играча.

Италианският гранд се счита, че ще би трябвало да обезпечи към 4 милиона евро годишно, с цел да убеди бранителя да преподпише. Преговорите сред двете страни обаче са в напреднал стадий и целта на играча е да остане на „ Сан Сиро “, макар интереса от Манчестър Сити и ПСЖ.

Очакванията са, че Ернандес ще удължи престоя си в клуба до юни 2026 година.

В същото време Милан работи по подновяването на договорите на редица съществени играчи в състава, измежду които Алексис Салемакерс, Рафаел Леао и Исмаел Бенасер.

Симон Кяер подписа нов контракт по-рано тази седмица, а не престават и диалозите с Франк Кесие да направи същото, макар че има огромна възможност котдивоарецът да си тръгне като свободен сътрудник следващата година, когато изтича контрактът му.

, trattativa avanzata per il rinnovo anti- di: cifre e dettagli
— calciomercato.com (@cmdotcom)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР