Защитникът на Милан Леонардо Бонучи не е доволен от ситуацията

...
Защитникът на Милан Леонардо Бонучи не е доволен от ситуацията
Коментари Харесай

Бонучи се дърпа от Милан, иска в Англия

Защитникът на Милан Леонардо Бонучи не е удовлетворен от обстановката в клуба и упорства да бъде продаден, настояват медиите в Италия. Неговият сътрудник Алесандро Лучи към този момент е уведомил управлението на клуба за желанието на клиента си.

Бонучи е отчаян от изхвърлянето на "росонерите " от евротурнирите, както и от неяснотата към ръководството на клуба. Той би останал на "Сан Сиро " единствено при положение, че получи гаранции за построяването на упорит план, само че на този стадий по-вероятно наподобява да си тръгне от Милан единствено година, откакто сензационно мина в отбора от Ювентус за 42 млн. евро.

Ако се стигне до разлъка, претенденти за подписа на Бонучи не липсват. Манчестър Юнайтед от дълго време мечтае да има в състава си италианския национал, а Джосеп Гуардиола нееднократно е заявявал, че Лео е измежду обичаните му футболисти.

Челси, към този момент воден от Маурицио Сари, също може да направи опит да притегли 31-годишния защитник. Оферта евентуално ще дойде и от Пари Сен Жермен, където Бонучи би имал шанса да се събере с Джанлуиджи Буфон.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР