Защитникът на Манчестър Юнайтед Рафаел Варан е набелязан от два

...
Защитникът на Манчестър Юнайтед Рафаел Варан е набелязан от два
Коментари Харесай

Защитник на Манчестър Юнайтед е основна цел на Байерн за януари

Защитникът на Манчестър Юнайтед Рафаел Варан е набелязан от два европейски гранда за януарския трансферен прозорец. 30-годишният французин получаваше лимитирано игрово време досега през сезона, а с контракта му, който изтича през лятото, наподобява несъмнено, че ще напусне Висшата лига. От идващия месец той ще бъде свободен да договаря с други клубове и да даже да подпише авансово съглашение.

Смяташе се, че завръщане в Реал Мадрид е най-вероятната алтернатива пред Варан, само че Diario Sport оповестява, че немският първенец Байерн Мюнхен също е в конкуренцията за подписа му. Старши треньорът на баварците - Томас Тухел, има проблеми с травми за решение, а те ще се задълбочат от присъединяване на бранителите Ким Мин-дже и Нусаир Мазрауи в шампионатите за Купата на Азия и Купата на Африканските народи през януари, надлежно с тимовете на Южна Корея и Мароко.

Спортният шеф на Байерн Кристоф Фройнд към този момент има проект да притегли бранител през януари, а баварците са подготвени да предложат повече от 17 милиона паунда за Варан. Това може да се окаже решаващо, давайки опция на Ман Юнайтед да вземе някаква сума за юношата на Ланс, вместо да го изпусне като свободен сътрудник след края на сезона.

Raphael Varane is free to speak to foreign clubs in January with his Man Utd contract set to expire in the summer.

Real Madrid now face competition in their pursuit of their former defender
— Mirror Football (@MirrorFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР