Защитникът на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър ще пропусне дербито от

...
Защитникът на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър ще пропусне дербито от
Коментари Харесай

Тен Хаг отписа Магуайър за дербито, иска различен Юнайтед на „Анфийлд“

Защитникът на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър ще пропусне дербито от Висшата лига против Ливърпул в неделя заради травма, сподели мениджърът на Юнайтед Ерик загар Хаг.

Английският национал получи разтежение и бе заменен наложително при провалянето в Шампионската лига против Байерн Мюнхен във вторник.

Люк Шоу, който също беше контузен в този мач, възобнови тренировки, а Маркъс Рашфорд също се бори да се възвърне и да играе на " Анфийлд ", откакто пропусна мача с Байерн заради заболяване.

" Хари няма да бъде разполагаем за идните мачове, само че контузията му не е тежка и той няма да бъде дълго отвън терените “, сподели Тен Хаг на конференция.

Мениджърът на Юнайтед добави, че Антони Марсиал, който също пропусна мача с Байерн поради заболяване, няма да бъде подготвен за гостуването на Ливърпул.

Юнайтед ще бъде без капитана Бруно Фернандеш, който е осъден, както и без трайно отсъстващите Лисандро Мартинес, Кристиан Ериксен, Каземиро и Джейдън Санчо.

Тен Хаг не сподели кой ще изведе тима с капитанската лента в отсъствието на португалския полузащитник.

Юнайтед беше победен с 0:7 при последното си посещение на " Анфийлд " през март, като записа най-тежкото си проваляне от повече от 90 години.

" Мисля, че всеки е мощно стимулиран, когато отиде на " Анфийлд ". Това, което всеки футболист желае, е да има това предизвикателство и да гледа напред. Не сме не запомнили загубата предишния сезон, само че би трябвало да си вземем поуките и в неделя да покажем друго лице ", сподели загар Хаг.

Мениджърът на Манчестър Юнайтед не се тормози за поста си, макар натиска на фона на неприятното начало на сезона.

" Не, няма мотив за терзание. Защото аз съм тук, с цел да спечелвам и би трябвало да накарам тима да играе по-добре. Убеден съм, че мога да изведа тима на по-добро равнище “, добави той.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР