Защитникът на Манчестър Сити Стеф Хоутън е уверен, че тя

...
Защитникът на Манчестър Сити Стеф Хоутън е уверен, че тя
Коментари Харесай

Стеф Хоутън получава почетен караул, тъй като краят на мечтата за кариерата на Манчестър Сити остава в полезрението

Защитникът на Манчестър Сити Стеф Хоутън е убеден, че тя към момента може да се наслаждения на „ завършек на фантазиите “ с клуба, който назовава дом от 10 години, макар Загуба с 2-1 в лигата от Арсенал в неделя.

Английската звезда Лорън Хемп изстреля Сити в ранна преднина на Joie Stadium с прелестна проява на умения и незабавно спринтира към ветерана Хоутън на тъчлинията, с цел да отпразнува момента.

Хоутън, която постави завършек на кариерата си на състезател по-рано предишния месец, направи неотложна фигура, до момента в който събираше тима дружно и искаше да ги подтикне да се съсредоточат с първа купа в лигата от 2016 година по всички страни.

И въпреки всичко, макар че направляваха първото полувреме, Сити не съумяха да регистрират своята доминация и оставиха вратата отворена за Арсенал, които бяха възнаградени за блестящото показване през второто полувреме с два късни гола на шведския нападател Стина Блекстениус за подарък в отбрана първенецът Челси се връща в борбата за купата, макар че мениджърът Ема Хей...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР