Защитникът на Манчестър Сити Мануел Аканджи е уверен, че отборът

...
Защитникът на Манчестър Сити Мануел Аканджи е уверен, че отборът
Коментари Харесай

Аканджи: Очаква ни голям мач срещу Манчестър Юнайтед

Защитникът на Манчестър Сити Мануел Аканджи е убеден, че тимът ще се оправи на равнище в идното дерби на Манчестър във Висшата лига в неделя, 29 октомври.

Швейцарският национал се разписа при успеха на " жителите " с 3:1 като посетител на Йънг Бойс нощес в среща от третия кръг в група G на Шампионската лита, само че ще пропусне конфликта с Манчестър Юнайтед през уикенда поради наказване откакто получи червен картон при успеха над Брайтън през предходната седмица.

" Това ще бъде огромен мач. Ще бъде мъчно, само че аз имам вяра в момчетата ", сподели 28-годишният футболист, който бе титуляр за Манчестър Сити против Манчестър Юнайтед във финала на ФА Къп през юни тази година. Тогава " жителите " завоюваха с 2:1.

" Мисля, че сме подготвени за този дуел и ще успеем да спечелим нови три точки при гостуването си ", добави Аканджи.

По мотив гола си против Йънг Бойс при завръщането му в родината, Мануел Аканджи съобщи: " Да, беше особено. Мисля, че имахме много шансове през първото полувреме и в случай че ги бяхме употребявали, щяхме да отбележим още три или четири попадения. "

Манчестър Сити е водач във краткотрайното класиране в групата 9 точки от три мача. " В добра обстановка сме - взехме две победи при сложни гостувания. Мисля, че можем да победим и в идващия ни мач. Разбира се, в никакъв случай не се знае какво ще се случи, само че считам, че с 12 точки към този момент ще можем да гледаме към идващия кръг ", изясни бранителят.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР