Защитникът на Манчестър Сити Кайл Уокър може да не играе

...
Защитникът на Манчестър Сити Кайл Уокър може да не играе
Коментари Харесай

Пеп: Какво общо има новия договор на Юрген с мен?

Защитникът на Манчестър Сити Кайл Уокър може да не играе до края на сезона. За това загатна мениджърът на “гражданите” Пеп Гуардиола.

“Има такава опция. Още не знам. Не съм обезпокоен, би трябвало да се съсредоточвам върху останалите играчи. Джон Стоунс е навън за на следващия ден, ще забележим за сряда”, изясни наставникът.

Попитан дали новият контракт на Юрген Клоп с Ливърпул може да се отрази на решението му дали да остане в Сити по-дълго от идващия сезон, когато изтича контракта му, Гуардиола отговори:

“Поздравления за Юрген и Ливърпул. Това е добре за Висшата лига и за бъдещето. Пожелавам му всичко най-хубаво. Защо да се отрази? Ако реша да остана, това ще е мое решение, а не тъй като сътрудника ми е удължил контракта си. Не виждам връзка. В цялата ми кариера, 15 години като треньор, постоянно съм имал противници. Шест години се съревновавам с Клоп.”

Испанецът разяснява и идния конфликт с Лийдс:

“Лийдс е сложен противник. Публиката, те се борят за точки, ние имаме потребност от точки. Играчите през днешния ден упражняваха с изключителна централизация. Всеки в клуба знае защо играем и какво би трябвало да прави. Играхме необикновено последните три мача, вкарахме доста голове и би трябвало да продължим да го вършим.”
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР