Защитникът на Лудогорец - Шакил Пинас, говори пред нидерландска медия

...
Защитникът на Лудогорец - Шакил Пинас, говори пред нидерландска медия
Коментари Харесай

Пинас: Обясних на Пардю, че избирам Лудогорец вместо ЦСКА

Защитникът на Лудогорец - Шакил Пинас, приказва пред нидерландска медия преди дербитo с ЦСКА. Левият бек призна, че през лятото е отказал на " алените ", с цел да премине в Разград.

Бранителят дойде на " Лудогорец Арена " от АДО Ден Хааг.

" Дори не можех да бленувам за такова нещо. Наистина играя в топклуб, това е Аякс на България. Когато пристигнах тук, се чудех къде ще му излезе краят на всичко. Но в този момент съм наясно, че съм на вярното място. Чувствам се добре, няма от какво да се оплача. В допълнение - на драго сърце играя в това състезание, макар че върху нас има напрежение. Лудогорец въпреки всичко завоюва купата в последните 10 години. Затова, в случай че загубим даже един път, всички се питат по какъв начин е допустимо това. Всички желаят да ни победят, играят не на 100, а на 150 % против нас. Така е във всеки мач.

През лятото Алън Пардю ме попита дали желая да отида в ЦСКА. Говорих с този клуб, както и с Лудогорец. Взех решението си на база на това по какъв начин се усещам. Със сигурност на последователите на ЦСКА не им е харесало. Защото в някои медии даже имаше информации, че отивам в техния тим. Обясних на Алън Пардю, че имам възприятието, че в Лудогорец ще ми е по-добре. Казах му го, а той ми пожела шанс и триумф. Така Пардю ми направи положително, даже и не ми се разсърди.
 Как Лудогорец печели купите си? Фенове на ЦСКА разгласиха компилация със скандални съдийски отсъждания
Как Лудогорец печели купите си? Фенове на ЦСКА разгласиха компилация със скандални съдийски отсъждания

Страстите се нажежават

В Лудогорец съм съотборник с Елвис Ману и Серджио Падт. Живея добре в Разград с нидерландските си съотборници. Елвис е тук година по-рано от нас. Той ни беше като гид. През лятото от време на време ходехме във Варна след подготовка. Това е хубав град и морски курорт. В Разград няма какво толкоз да се прави. Но това също е добре. Причината е, че не се разсейваме от нищо и мислим единствено за футбол.

Условията са отлични и мога да направя скок в кариерата си. Искам да направя и последваща стъпка и мисля, че е допустимо. Вземете да вземем за пример Върджил Мисиджан, който от Лудогорец подписа с Нюрнберг и заигра в Бундеслигата. Това е и моята цел. Аз също бих желал да продължа да се развъртвам и да отида в по-голям клуб след Лудогорец. Целта ми е да съм в някое от топпървенствата - Испания, Италия, Германия или Англия. Или пък да съм във водещ тим в Нидерландия или Белгия ", съобщи Пинас.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР