Защитникът на Лудогорец и националния отбор на Румъния Козмин Моци

...
Защитникът на Лудогорец и националния отбор на Румъния Козмин Моци
Коментари Харесай

Moци разкри защо е налетял на фен

Защитникът на Лудогорец и националния тим на Румъния Козмин Моци изрази страдание за абсурда, който провокира след международната подготовка с Армения (1:0). Както е известно, след последния съдийски сигнал бранителят потърси разпра с почитател, дръзнал да го псува и проклина през целия дуел.  

" Съжалявам за реакцията си. Напрежението от мача беше доста огромно и бях раздразнителен. Не мога обаче да остана безразличен, когато някой проклина мен и фамилията ми. И то, тъй като съм играл в Динамо (Букурещ). Недопустимо е да се случват такива неща на мачове на националния тим на Румъния. Същият този, който не спря да ме псува, заплаши мой съотборник. Този човек имаше проблем с всички от Динамо ".

" Извинявам се на всички почитатели, съотборници и ръководители. Не мога обаче да се извиня на този, който ни ругаеше. Заради него и още 10-15 индивида се стигна до тази неприятна обстановка ".

" Ще схвана, в случай че от федерацията ме глобят. Грешка беше, че отговорих на провокацията. Пак споделям обаче - няма да се извиня на виновника за всичко това.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР